Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
403
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknet Paket Değişikliği Beklemede kaldı.
Y
6 yıl (92 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

04.06.2020 tarihinde vdsl geçiş başvurusu yaptım ancak beklemede kaldı hala geçiş yapılmadı.Bilgisayar bile mesaj atmıyor muhattapda bulamıyorum,ne yapmam lazım millenicoma falan mı geçiş yapsam ?


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozgatlee -- 12 Haziran 2020; 17:43:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
6 yıl (1078 mesaj)
Yüzbaşı

https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005 Bu konuya yazın, TurkNetDestek görünce yardımcı oluyor. Benim geçiş işlemim 2 günde halledildi. OİM'de geçiş talebi açık 5 gündür bir geri dönüş olmadı.



Y
6 yıl (92 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkürler oradan deneyim şansımı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.