Arkadaşlar yeni masaüstü sistemim için SSD aldım, fakat tüm parçaları hazır olmadığı için ssd yi test etmek istiyorum. Elimdeki laptopa bu ssd yi takıp windows kursam daha sonra masaüstüne taktığımda problem yaşar mıyım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Pek tavsiye etmem çünkü donanım farklı olacağından genelde sürücü sorunları çıkar. Windows bunları kendisi düzeltebilir fakat yine de anakart ve GPU gibi komponentlerin sürücü güncellemelerini yapmak gerekebilir.
Hocam şimdilik SSD ye windows kursam daha sonra SSD yi biçimlendirip tekrardan diğer cihazda sıfırdan windows kurabilir miyim? Kurarsam SSD ye herhangi bir zararı olur mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >