Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
383
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HP Gaming 15-DK serisinin soğutması nasıldır?
J
6 yıl (3407 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar. Oyuncu laptopu alma arifesindeyim. Taş çatlasın maksimum bütçem 8900-9000 lira ama daha da azına alabilirsem ne ala. Önceleri monster'den 1660ti'li bir laptop almayı planlıyordum ama ben alana kadar hem fiyatlar arttı hem de daha sonra stoklardan kaldırılıp, yerine 2060'lı model geldi. Kendimi zorlayıp Monster Tulpar T5 19.2 i7-10750 ve RTX 2060'lı modeli almayı planlıyordum ama daha sonra vazgeçtim. Forumda bir haftadır Asus TUF Gaming A15 modeli tartışılmakta ve 1660ti modelini almayı düşünmüştüm ama stokları hemen bitti. Yanlış hatırlamıyorsam 8100-8200 tl gibi bir şeydi. Ben parayı denkleştirene kadar stokların yenilenme ihtimali olmasına rağmen yedekte de bilgisayar bulundurmak istedim ve HP'nin 15-DK serisinden bir laptop buldum. Şimdi benim sormak istediğim soru f/p değerlendirmesi değil de, soğutması falan nasıldır ve kronik sorunları var mıdır? DK serisinden ayrı olarak eski serilerde sanırım bir ısı problemi vardı ama DK serisi ile ilgili pek bir yorum bulamadım. Laptopu deneyimleyen arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.



D
6 yıl (816 mesaj)
Teğmen

Ryzen 7 4. Nesile bakmanı öneririm



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
6 yıl (3407 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Asus TUF Gaming A15 modeli zaten Ryzen 4. nesil işlemciye sahip. Ryzen 4. nesil dizüstüler arasında Asus FA506IU-BQ078 modeli ilgimi çekti çünkü hem 4800H var hem de minimum 1660 ve üstü ekran kartlı bir model arıyorum. İlk mesajda belirttiğim gibi, HP 15 DK serisi ile ilgili yorumları merak ediyorum ve tabi ki yakın fiyatlarda alternatif modeller varsa önerebilirsiniz ama "Ryzen 4. nesillere bak" diyince pek yardımcı olmadınız. Yine de teşekkürler, iyi forumlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Derebey44
D
6 yıl (816 mesaj)
Teğmen

Mesajınızı tam okumamıştım. Belirttiğiniz kısıtlarda düşündüğüm en iyi seri o olduğu için önerdim. Kusuruma bakmayın



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jonesknow
J
6 yıl (3407 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Estağfurullah hocam, ne kusuru. Mesajımdan sert çıktığımı falan düşündüyseniz siz kusura bakmayın.




Bu mesajda bahsedilenler: @Derebey44
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.