Herkese selam. Bir android oyunu çeviriyorum. Fakat obb dosyasını düzenledikten sonra obb dosyasının boyutu da değişiyor. Oyuna girdiğim zaman ise oyun bunu anlıyor ve tüm obb dosyasını baştan indiriyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Bazı android oyunlarda game.json dosyası içerisinde "obb main size" komutu ile obb dosyasının boyutu yazıyor.
Bunu silip yeni oluşturduğunuz obb dosyasının boyutunu yazarsanız oyuna girdiğinizde oyun obb dosyasını tekrar indirmiyor. Fakat bazı oyunlarda bu game.json dosyası yok. (Belkide bulamadım)
Herneyse dediğim gibi. Bir obb dosyasını modluyorum ve oyuna girince baştan indiriyor. Lütfen bilen birileri modlamama yardım etsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bazı android oyunlarda game.json dosyası içerisinde "obb main size" komutu ile obb dosyasının boyutu yazıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Bunu silip yeni oluşturduğunuz obb dosyasının boyutunu yazarsanız oyuna girdiğinizde oyun obb dosyasını tekrar indirmiyor. Fakat bazı oyunlarda bu game.json dosyası yok.
(Belkide bulamadım)
Herneyse dediğim gibi. Bir obb dosyasını modluyorum ve oyuna girince baştan indiriyor. Lütfen bilen birileri modlamama yardım etsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meiyokun -- 24 Mayıs 2020; 11:32:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >