istediğim müziği dinlemek için teker teker aşşağıya iniyorum, zaten telefon yavaş işkence gibi... 80-90 müzik içinde dinlemek istediğim müziği kolay yoldan nasıl seçebilirim saygılar
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
dostum E398 forumunu bi gözden geçir son 20 sayfa içerisinde dökümanlar var Ya da aramayı kullanarak secanın rehberini bul. Oralardaki yöntemlerle telefonu flashla Itunes özelliği ve hızlı menülere sahip ol.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.