Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
523
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Net framework uzak sunucuya bağlanılamıyor hatası??
-
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Tatil nedeniyle eve geldim gta5 rp oynuyorum launcher ile giriş yapılıyor ona. Evde vodafone fiber net launcher açmayı denediğimde resimdeki net framework hatasını alıyorum. Mobil veriden paylaşıp bağlanınca sorunsuz giriyor ama ping oluyor. Evde ki internetimden ancak VPN açınca giriş yapabiliyorum öyle de ping çıkıyor tabi ki. Vodafone müşteri hizmetlerini aradım bir çözüm bulamadılar güncellemeler falanda yapıldı tamamen. Bu sorunun çözümünü bilen var mı ?
< Resime gitmek için tıklayın >

Hız Testi Sonuçları

Ping süresi : 9 ms --- İndirme hızı: 40.83Mbps --- Yükleme hızı: 5.46Mbps

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AlEr- -- 17 Mart 2020; 20:21:56 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

yok mu bilgisi olann



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.