Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
1986
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE MOTORU DEĞİŞİMİ
K
6 yıl (123 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Siemens super xs dino 1400 w elektrikli süpürgemin motorunu değiştirmek için sarcool srv25 (BT 25) marka motor satın aldım. Eski motoru söktüm eski motorda mavi ve kahverengi kabloların girdiği soketler yanyana yeni aldığımda biri bir tarafta değeri öbür tarafta üzerinde herhangi bir renk yada artı eksi yazısı işareti filan yok. Hangi rengi hangi sokete takacağım konusunda ACELE yardımcı olur musunuz. Acaba bu motorlarda artı eksi olmuyor mu rastgele birine mi bağlayacağız, motor yanar diye bunuda deneyemiyorum. Resimler ekte. Eski motorda kırmızı maviyi ben boyamıştım karıştırmamak için.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl (123 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın > buda yeni motor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
6 yıl (1394 mesaj)
Yüzbaşı

Buyuk ihtimal çözülmüştür ama süpürgenin motoru alternatif akım ile çalıştığı için kutupları olmaz o yüzden hangi kablonun nerede olduğunun önemi yoktur.



K
6 yıl (123 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.