Dün hiç bir sorunum yokken bu gün birden bire oyunlarda ping ve packet loss ile karşılaştım acaba ne yapmam gerekiyor. 35 download ve 2.8 uploadım var bunlarda hiç bir sorun yok .ama oyunlarda pingim çok kötü durumda 60 olan pingim 100 oldu tr sunucusunda 20 olan 60 oldu .ttneti aradığımda ping ile ilgili bir şey yapamadıklarını sorunun benimle alakalı olduğunu söylüyorlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İl/İlçe müdürlüklerinde ön tarafta MH tarzı çalışanlar oluyor. Onlar adamı kanser eder. Onlarla hiç uğraşmadan arka tarafa geçip network birimini sorup orası ile görüşün. Teknik elemanlar oluyor genelde ve ilgileniyorlar fazlasıyla. Yoksa öndekiler de size MH ile aynı cevabı verip işin içinden sıyrılmaya çalışırlar.
Pingplotter uygulaması var. Belirlediğiniz adreslere sürekli traceroute sorgusu yapar. Paket kaybı, ping yükselmesi vs. sorunlar olduğunda uygulamada görünecektir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.