Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1001
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BİM - Hypergear Power Bank 10000mAh
S
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar bugün Bim'den Hypergear 10000mah Power Bank satın aldım ve test ettim. Görüşleri paylaşmak isterim. Öncelikle fiyatı çok uygun 49.90 TL. Cihazın boyutları 14cm e 7 cm . 200grlik Galaxy note 8 cihazım ile karşılaştırdığım zaman biraz daha ağır. 285 Gr yazan yerler var. Cihaz üzerinde 2 adet USB 2.1a çıkış 1 adet micro typeA girişi mevcut (şarj için ) . Powerbank Şarj olma süresini henüz denemedim , Fabrika dolumu deneme yaptım. Üzerinde 4 adet LED şeklinde şarj durumu mevcut ve kutudan 3 nokta şeklinde çıktı. Kutu içerisinde şarj aleti yok sadece USB kablosu mevcut oda typeA . Kabloyu telefona takınca otomatik sarja başlıyor , çıkarınca otomatik kapanıyor. Fakat bir typeC olsaydı güzel olurdu diyorsunuz.
Gelelim en önemli kısma. Yaklaşık 12 dk %10 şarj etti. Ve sarj olurken telefon ile kullandığımızda da şarj olmaya devam ediyor . Orada da ortalama 20 dk da %10 şarj etti.
Fiyat ve performans olarak bence güzel.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.