Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
913
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bajaj ns 160 Lastik
B
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, motor için arka lastik bakıyorum marka model veya site ismi önerebilecek var mı?
Ön 80/100-17 46P tubeless
Arka 110/80-17 57P tubeless
Ev iş arası git gel yapıyorum, uzun yol hiç yok, hep asfalt, kısa mesafe, yağışta da pek çıkmam, yazlık lastik tavsiyesi lütfen

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
6 yıl
Teğmen

Metzeller en iyi f/p ürünüdür. Ybr, Cbf kullanan kuryecilerin can dostudur. Motorlarında olmazsa olmaz lastiklerdendir. Islak zeminde pek iyi olmadğını duydum.

Anlas türk malıdır ve genelde büyük motorcular tarafından tercih edilir. Şimdiye kadar memnun olmayan çok ama çok az duydum.

Mitas yumuşaktır virajlara iyi gelir çabuk biter.

Michlein, Pirelli gibi üst sınıf markalarda var tabi ama o motor için gerekmeyeceğini düşünüyorum. Sonuç olarak ulaşım aracı olarak kullanacaksın.



B
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevap için teşekkür ederim, siz internetten mi yoksa bayiden mi lastik alıyorsunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.