Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
707
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sektör Fark Etmeksizin* Şirket Kuracaklara Destek
F
7 yıl (15 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Türkiye'nin en kendine has forum ahalisine selam olsun :) İlk konum hayırlara vesile olsun.
KOSGEB danışmanlığı yapan bir şirkette çalışıyorum. Müdürüm nasıl yaklaşacak kestiremediğim için kurum adına değil, kişisel bilgilerimle hesap açtım. Şirket ana faliyet kodu(nace) danışmanlık olan köklü kurumsal bir şirket. Halk arasında KOSGEB vermiyor torpil tanıdık vs. laflaraı çok geçiyor. 2 aydır buradayım hiçte öyle değil. Yada hala öyle var ben görmedim. Sonuçta şöyle birşey var çok sağlam mevzuat bilen, zeki bir mühendisin yazdığı projeyi kimse geri çeviremez. Bizimkiler "danışmanlık" yapıyor iş kuracak kişide sağlam paralar alıyor. En basit, çok kolay olan durum şahıs şirketi kurmak. Şirketi sırf kurdun diye 5.000.- TL açılış desteği alıyorsun. Ha biraz vizyonun varsa 360.000.- TL'ye kadar yolun var. Valla bunlar hayal değil. İş fikri aramak için girdim forma her an işi bırakabilirim :) Şimdilik bu kadar yeter yorumlara göre cevaplarım yardımcı olurum. İsteyen olursa fatihfener1@outlook.com'a mail atar. Dediğim gibi müdürden izin almadığım için kurumsal mail adresimi yazmıyorum :))

*KOSGEB'in desteklemediği 43 tane uç sektör var. Toplam sektör sayısı 3-5 bin olabilir :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih Geylani -- 27 Eylül 2019; 19:22:33 >

S
7 yıl (389 mesaj)
Çavuş

Merhaba, peki bazı firmalarda destek alındığında ödeme isteniyor sizin firmanızda durum nedir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
7 yıl (15 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Merhaba,
Evet bizde de bir ödeme talebi söz konusu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih Geylani -- 21 Şubat 2020; 10:52:26 >


Bu mesajda bahsedilenler: @sailor1984
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.