Bir şikayetim olduğunda konu açmak herkesin yaptığı birşey fakat ben şuan memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Dün akşam 26/07/2019 saat 20:30 civarında arıza talebi oluşturdum internetim yoktu kayıt oluşturuldu dendi iç hattınızda sıkıntı görünüyor dendi ve bugün sabah yani ertesi gün sabah 10 da gelip evde olmamama rağmen telefonla arayıp binayı sordular ardından binanın dışındaki ankastre kutusunu onarıp gittiler. Diğer illeri bilmiyorum ama Zonguldaktaki görevliler gerçekten hızlı ve tecrübeli elemanlar hiç polemik yok gelip çözüp gidiyor. Teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.