Merhabalar, icra müdürlüğünden elime bir belge geldi. Karşı tarafın avukatıyla görüştüğümde borcumun 2508 TL olduğunu kendi hesabına yatırmam gerektiğini söyledi. Ancak UYAP üzerinden toplam borcumun 2.374,66 TL olduğunu görüyorum. Öncelikle borcumu UYAP üzerinden ödemek istiyorum. Ancak sadece Vakıfbank ve Kredi kartı seçenekleri var. Havale ile ödemeyi yapıp icra müdürlüğüne nasıl bildirebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.