Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
467
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Win 10 internete bağlanamıyorum
Y
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 1903 güncellemesini yükledim fakat çok sevdiğim biraz eski bt mouse kullanamadigim icin önceki guncellemeye don gibi bir secenek ile guncellemeyi kaldirdim fakat acilirken parola yerinde "cihaziniz çevrimdışı.lutfen bu cihazda kullanilan son parolayla oturum acin." Yazıyordu.daha ilginci acildiktan sonra internete bağlanamiyordum.driver kurdum fakat kullanılabilir aglar sifir. Yeni surumu zaten yuklu diyor bir sey kurulmuyor.cok sey denedim fakat 3 gundur ugrasiyordum bir turlu cozemedim.atladigim bir sey mi var bilmiyorum.bir turlu cozemedim kafayi yiyecem.
Allah rizasi icin yardimci olabilecek var mi ?
Sistemim msi gl72m-7rdx



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Services.msc den biraz kurcaladim ve ag baglantilarinda dual band wireless gorunur hale geldi.her sey yuklu ama bir yerlerden bir takim ayarlar kapali diye calismiyor sanirim.bluetooth da calismiyor bu arada.gercekten yardima ihtiyacim var arkadaslar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Yüzbaşı

merhaba


İnternet bağlantı sorununuz varsa bunu 12 adımda çözmeye çalışın bunun için
https://www.youtube.com/watch?v=2DfFwf84eUo&t=1s

bluetooth sorunu için isehttps://www.youtube.com/watch?v=wPw9qAa072I

kolay gelsin




Bu mesajda bahsedilenler: @yytt
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.