Merhabalar, Evdeki makinelerimiz sorun çıkardığından yarı ankastre bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi alacağız. Çamaşır makineleri konularına baktığımda Profilo CMG100DTR (1000 devir yeterli, zaten daha üstünde kullanmıyoruz) önerildiğini görüyorum. Bulaşık makinesi için de Siemens SN55D500TR gözüme çarptı. Başka önerileriniz olur mu? İkisi aynı marka olsa hangi modeller olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe her iki makine için de 2000 TL civarlarında olabilir. Mantıklı bir sebebi varsa üstüne de çıkabilir. Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Evdeki makinelerimiz sorun çıkardığından yarı ankastre bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi alacağız. Çamaşır makineleri konularına baktığımda Profilo CMG100DTR (1000 devir yeterli, zaten daha üstünde kullanmıyoruz) önerildiğini görüyorum. Bulaşık makinesi için de Siemens SN55D500TR gözüme çarptı. Başka önerileriniz olur mu? İkisi aynı marka olsa hangi modeller olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe her iki makine için de 2000 TL civarlarında olabilir. Mantıklı bir sebebi varsa üstüne de çıkabilir.
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.