Notebookumun antenlerinden birisinin kablosu kopmuş. Eskiden teleservice'e göndermiştim. Onlardan şüpheleniyorum.
Neyse, Türkiye'de satan yer bulamıyorum. Rus sitelerinde var ama onlar da kargo çok tutuyor. Rus post office baktım 100g parça 200 ruble falan geliyor ama bana satan yer 700 dedi. Anlamadım o işi.
Türkiye'de bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Asus 14007-01000100 parça numarası. N550 model laptoplar için üretilmiş.
bende baktımda nette sadece lcd kablosu bulabildim iyi bulmuşsunuz monte ederseniz iyi kontrol edin biryere takılıyormu geriliyormu vs.
Bulunmuyor ya bu parça. Ben de notebook modelinin başka parçalarını arattım internette. Herkese yazdım anteni var mı diye kodunu da vererek. Sonunda birisi döndü ve alabildim :).
Ayarladım nereden geçmesi gerektiğini. Şimdi 5ghz wifi kartı aldım 20 gün önce aliexpressten onu bekliyorum. Gelince ikisini birden değiştireceğim. Çok aç kapa yaptım bu ara pcyi. Sıkıldım :D
Merhabalar, sorunu çözmüşsünüz. Bu yüzden benim başıma böyle bir durum geldiğinde ne yaptığımı yazayım belki konuyu okuyan birine faydası olur. Eski bir bilgisayar özellikle de notebook parçası aradığınızda kolay kolay bulunmuyor. Ben böyle durumda önce sahibinden.com a bakıyorum. Burada eski çalışan yada çalışmayan aynı model parça satılık var mı diye. Örnek veriyorum adamın ekranı kırılmış yeni ekranla uğraşmak yerine notebookun kalan kısmını yedek parça niyetine satılığa çıkarmış. Bu şekilde satış yapan birisi denk gelirse önce iletişime geçiyorum benim asıl istediğim parça sağlam mı diye sağlamsa o ürünü satın alıyorum. İşime yarayan parçayı kullanıyorum diğer parçaları da yedek parça niyetine saklıyorum. Bu şekilde sorunu çözemezsem parçanın üzerinde model yada seri numarası yazıyorsa bunu internetten aratıyorum aliexpress gibi sitelerden orjinal,muadil yada 2.el denk gelirse satın alıyorum.
Neyse, Türkiye'de satan yer bulamıyorum. Rus sitelerinde var ama onlar da kargo çok tutuyor. Rus post office baktım 100g parça 200 ruble falan geliyor ama bana satan yer 700 dedi. Anlamadım o işi.
Türkiye'de bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Asus 14007-01000100 parça numarası.
N550 model laptoplar için üretilmiş.
Rus sitesini de atayım, gayet makul fiyat ama kargo işi bozuyor. Tanıdığı olup gönderebilecek falan varsa ne kadar güzel olurdu. 18 TL parça fiyatı..https://ukascom.ru/?product=antenna-wi-fi-s-kabelem-dlya-noutbuka-asus-n550-n550j-n550-1a-touch-wlan-main-ant-14007-01000100
Edit.
BULDUM.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 19 Nisan 2019; 23:16:19 >