Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
530
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HERTZ DSK 165 vs HERTZ ESK 165
K
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, araç polo 2013 aralarında 2 kat fiyat farkı var biri 80 rms 520 tl digeri 100 rms 1100 tl sizce bu fiyat farkına esk almaya değermi? Ön ve arka 2 takım alacağım subwoofer takılacak. Amaç net ve kaliteli ses almak yüksek volumelerde sesi bozmamak. Yüksek ses ile müzik dinlemeyi severim ancak bangır bangır etrafa dinletmeyi sevmem. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Tavsiye verebilecek kimse yok mu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
6 yıl
Yüzbaşı

Bi takım esk parasına 2 takım dsk 165 alırsınız bide öyle düşünelim bence dsk 165 diyorum 4 kapıyada , güzel bir amfi ile iyi sonuç alırsın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.