Tivibu "Geri al izle" seçeneği ile bir hafta öncesine kadar olan programları izleyebiliyoruz. Bu güzel oldu, ancak kumandanın ileri-geri tuşları ile her seferinde 30 saniye ileri veya geri alabiliyoruz. Örnek olarak bir dizinin önceden bir bölümünü izlemişsek kaldığımız yeri bulmak için defalarca ileri tuşuna basmak gerekiyor, daha hızlı arama yapma imkanı var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kumandanın OK tuşu etrafında ki yön tuşlarıyla beşer dakika ileri yada geri gidebilirsiniz. yada direkt gitmek istediğiniz dakikayı numaralardan tuşlayarak da yapabilirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >