Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
529
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SSD TAKTIM LAPTOP ŞARJI 20 DK DA BİTİYOR
H
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Kendi imkanlarımla ssdyi bilgisayarıma yerleştirdim artık hem ssd hem harddisk kullanıyorum ama normal şartlarda normal kullanımda en azından 2 saat götüren laptopumun şarjı 20 dk da bitiyor aidia64 den baktığımda pil boşaltma hızı 15 000 mW ila 25 000 mW arasında at koşturuyor. Pek alakam yoktur ama baktığımda pilin toplam kapasitesi zaten 18 000 mW bu neden böyle oluyor neyin bu kadar enerji harcadığını nerden görebilirim yardım edin lütfen . Bu arada şarjım yüzde 50 ken birden düşük pil uyarısı verip sonra 5 saniye içinde bilgisayarın kapandığını bile biliyorum ben.

LAPTOP ASUS N550VX
TAKTIĞIM SSD JAMES DONKEY 120GB

BU ARADA BAKTIM VERDİĞİM DEĞERLER BOŞTA DEĞERLERİYDİ STANDART BİR ZATEN DOLU OLAN LOL PATCHER AÇTIĞIMDA 50 000 mW a ÇIKTI PİL BOŞALTIM HIZI OHA





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappyWarrioR -- 31 Ekim 2018; 22:6:25 >

Y
6 yıl
Yarbay

SSD normal HDD'den daha az enerji harcar diye biliyorum içinde mekanik parça olmadığı için.

HDD ile beraber bile kullansanız bu kadar fark olmaması lazım. Tek tek deneyin. Sadece HDD takılı kalsın. Sonra Sadece SSD ile deneyin.

SSD'yi takarken bir sokete yada kabloya zarar vermediğinizden emin misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Zarar vermediğimden çok deneyimli biri olmadığımdan emin değilim ancak bilgisayar tamamen stabil çalıştığı için ve kendi bilgisayarıma maximum özeni gösterdiğim için bişeyleri bozduğumu sanmıyorum şimdi içini açmak da istemiyorum çünkü ssd takma serüvenim biraz uzun ve sancılı oldu belki forumda yazılımsal olarak ya da donanımsal olarak şundan kaynaklanıyordur diyen biri çıkar diye foruma başvurdum normal şartlarda böyle devam etmez zaten içini yeniden açmak zorunda kalacağım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Y-ZiyA
Y
6 yıl
Yarbay

Bu işlerde tecrübeli bir arkadaşınızdan yardım isteyin. SSD takmak çıkarmak laptoplarda en rahat yapılabilen işlemlerden biri.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HappyWarrioR
H
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bende şuan tam olarak onu yapmaya çalışıyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @Y-ZiyA
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.