Merhaba, Daha önce ttnet ve tivibu web aboneligim vardı ve nadiren baglantı sorunu yasıyordum, Ancak son bir iki aydır Turk.net e gectim tivibu web/pc uyeligim devam ediyor. Tivibuyu pcden seyrediyorum ancak turk.net e gectikten sonra cok fazla takılma ve donma yasıyorum. kanal gecişleri 5 6 saniniyeyi buluyor. Bazen okadar cok suruyorki seyredemeden kapatmak zorunda kalıyorum.
Bu sorunu yasayan ve cozum onerisinde bulunacak arkadasların yorumlarını bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Daha önce ttnet ve tivibu web aboneligim vardı ve nadiren baglantı sorunu yasıyordum, Ancak son bir iki aydır Turk.net e gectim tivibu web/pc uyeligim devam ediyor. Tivibuyu pcden seyrediyorum ancak turk.net e gectikten sonra cok fazla takılma ve donma yasıyorum. kanal gecişleri 5 6 saniniyeyi buluyor. Bazen okadar cok suruyorki seyredemeden kapatmak zorunda kalıyorum.
Bu sorunu yasayan ve cozum onerisinde bulunacak arkadasların yorumlarını bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.