Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
1608
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknet İptalden Sonra İstenen Kurulum Ücreti
O
8 yıl (1514 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba öncelikle,

Bir ay önce sorunlu bir Türknet aboneliği başlatma girişimimden sonra internet gelmediği için iptal ettirmiştim aboneliğimi. -Kurulum için gelen eleman etiketleme yapılmamış dedi ve kayıt açıp gitmişti.- Aboneliğimi iptal ettikten sonra ilk ay faturası geldi ve kurulum ücreti olarak 30tl istiyorlar. Arayıp sordum az önce ve denemesi bedava kampanyasına kurulum ücreti de dahilmiş yani ödememem gerekiyor anladığım kadarıyla. Benim gibi bir ay dolmadan iptal eden birileri konu hakkında bilgi verirse sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
8 yıl (4517 mesaj)
Yarbay

Türknet in hiç bir kampanyasında kurulum ücreti iadesi yoktur. Denemesi bedava kampanyasını kurulum ücreti kapsamaz. Sitede yazıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
8 yıl (1514 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Türknet in hiç bir kampanyasında kurulum ücreti iadesi yoktur. Denemesi bedava kampanyasını kurulum ücreti kapsamaz. Sitede yazıyor.
0212 703 43 71 bu numarayı arayıp konuştuğum bayanın dediğini yazdım ben


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl (4517 mesaj)
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @OROFI
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.