Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
772
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İpad4 ekran tamiri yardım
O
8 yıl (594 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

6-7 ay kadar önce iPad 4 ümün home tuşu bozuldu. Yazıcıoğlu'ndabir tamirciye gittim.
Home tuşunun düzelmesi için ekranın değişmesi gerektiğini söylediler. İçinde henüz Yedeklenmemiş bilgiler olduğundan mecburen kabul ettim. Tamir ettiler, bilgileri yedekledim. Ancak ekran dokunmatiği kötü oldu. Kendi kendine basıyormuş gibi tepki vermeye, uygulama açıp kapatmaya başladı. Geri götürdüm, düzeltip verdiler. 3 ay kadar sonra yine aynısı oldu. Tekrar tamir ettiler. Şimdi, iki ay kadar sonra yine aynı sorunla karşılaşmış bulunuyorum. Götürsem belki yine yapacaklar, şu ana kadar ek ücret de almadılar, iyi niyetliler ama bu işin sonu helmeyecek gibi görünüyor. Ben böyle ayda bir tamire götürmek istemiyorum. Belli ki adam akıllı tamir edemeyecekler. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı acaba? İstanbul'da, Anadolu yakasında oturuyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.