Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
1917
Tıklama
3
Öne Çıkarma
ÖSYM tarihinin en zor sınavı
D
8 yıl (134 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Hahaha oğlum çok zor sınav lan valla yemin ediyom.baya zor çok üst düzey bir sınav bu ya.bunun düzeyini millet de öğrenmesi.lazım fazla zor yani, hani mesela bazı sınavlar yapıyorlar 2000'li bu kadar zor değil.hahaha.ben şimdi buna zor diyorum ya 31'inden sonra zor diyemeyecem diye üzülecem kendim.hani genel olarak baktığında sınav şeylerine bunun çok üst düzey kalıyor bu sınav.hahaha.ulan biraz az zor yap da sınavda altıma sıçmayayım.sen bu sınavı bir tane uçak kirala arkasına köy soruları 7 düvel çözsün bu sınavı.yani biraz daha kolayını yap bunun,gene sıralamalar iyi gelecek.çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu sınavı tartışalım.yani bu sınavın karşılığı çok daha kaliteli sınavların önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani.sen bu sınavı yap Afrika'daki çocuklar açlıktan ölmesin.

Evet arkadaşlar durum bu.çok mesaj atmasamda uzun yıllardır bu forumdayım.hesabımı da çok sonradan açtım.31 inden sonra burada olun bütün 2000li tayfa.giderken bir de sınav yorumu bırakayım.siralamalar 2016 dan 1-2 tık kotu gelecek at fava bekle.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
8 yıl (1676 mesaj)
Çavuş

okurken utandım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
8 yıl (1652 mesaj)
Er

Analiz yok bişe yok yarısi ahahah dalga geçms kesinlikle troll degildir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
8 yıl (888 mesaj)
Teğmen

2016 dan 2 değilde 3 tık kötü gelevek 2 tık çoooooooooook iyimser



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
8 yıl (1768 mesaj)
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >
Sen ne güzel şeydin öyle...



D
8 yıl (134 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

31 inde burada ol sen.uplayacam konuyu.insanlara umut tacirligi yapıp boşuna hayalleriyle oynuyorsunuz.2014müş.yok hocam ne 2014'ü, 2015 2015 hey Allah'ım yarabbim ya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @2019ayt
A
8 yıl (155 mesaj)
Er

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
8 yıl (755 mesaj)
Teğmen

tersi durumu 2010u ölümüne savunanlar için de düşündün mü? burada onlarca insanın 1 ay boyunca hayatını zehir edip bundan zevk alanlara tepkin nerede?

müneccim iyi gelmiş size herhalde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Daydream33
D
8 yıl (134 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

2010 abartı geliyor bana da ama benim tepkim insanlara böyle umut tacirligi yapanlara 2019ayt demiş ki "daydream33 köpeğine 2014 gibi gelmiş yazdiracağız".ben 2014 gibi gelirse forumda "BEN BİR KÖPEĞİM" başlığı açıp 2014 gibi gelmiş diyeceğim. 2019ayt isimli umut taciri de madem çok emin kendinden hodri meydan sen de aynısını yapacak mısın benim dediğim gibi gelirse.biz de isteriz iyi gelsin ama bu insanlara böyle yok 2014 yok 2015 diye umut verirseniz daha çok üzülecekler.neyse her şey 31 inde belli olacak zaten.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Lax Guy
F
8 yıl (541 mesaj)
Er

Ne okudum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.