Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1465
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yola kablo döşendi, internet ne zaman gelir?
D
7 yıl (3783 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar yeni bir binaya taşındım. Bina interneti kendisi alıp bütün dairelere dağıtacak. Cuma gün yolu kazıp binaya kadar kablo çektiler. İnternet ne zaman aktif olur? Mesela şuan altyapı sorgulayınca "Altyapı bulunmamaktadır" diyor. Kaç gün sürüyor bu işler?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
7 yıl (13223 mesaj)
Yarbay

Valla öncelikle şanslısın kablolar döşenmiş muhtemelen evine kadar da gelmiştir. Normalde iki sene bekleyen insanlar var



Söyle bir sorun var eğer evine bakır kablo getirirlerse çok uzun sürmez



Ama fiber kablo getirirlerse ki yeni binalara genelde fiber gelir. Belli bir dairenin üstündeki yeni binalara direk fiber kablo getiriyorlar o zaman biraz uğraşırsın



Keşiftir, fiber kabin koyulmasıdir, test sürecidir, aktif olması süreci biraz hatta bayağı bir uzayabilir



Ama sonuçta fiber in olacak sabretmeye değer



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl (3783 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Aslında evlerin içinde de kablolar hazır, apartmanın koridorlarında modem yerleştirilecek olan bölgelere kadar kablo döşemiş inşaat firması. Sadece hat açılacak ye oralara modem koyulacak. Ama ben türknet'i aradığımda "henüz altyapınız görünmüyor" diyor. Apartmanın içindeki kutuyu açtım, turuncu bir kablo var "GPON" tarzı bir şey yazıyor. Kablonun ucu boşta, üzerinde Telekom'un kartı asılı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.