Ailecek 4 kişi rahat edebileceğimiz, 5. Kişi binince de çok sıkışmayacağımız ferah hatchback, az yakan bir araç arayışındayız. Honda jazz elegance paket ile rapid spaceback style paket camtavan arasında kaldık. Açıkcası cam tavan dışında diğer her yönden jazz daha üstün geliyor ancak bugün iki araca da binme fırsatı bulduk ve cam tavan çok ferah hissetirdi. Araca uzun süre binmeyi düşünüyoruz ancak elbet satacağız, satarken bizi üzmeyecek, bindiğimiz süreçte de bakım masrafları ve arızaları bizi yormayacak olması önemli. Zaten baktığımız araçlar en fazla 1 yaşında 10bin km civarında , o da baktığımız bayilerde sıfır bulamadığımızdan.
Siz bir seçim yapacak olsanız hangisini seçerdiniz? Bir de rapid spacebacklerde torsiyon çubuğu mu var yoksa bağımsız süspansiyon mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bundan önce suzuki balenoda cvt, meganeda ise çift kavramalı edc kullandım. Edcnin derdi bitmedi cvt ise çok rahattı zaten rapidden iten de dsg olayı aslında beni.
Bundan önce suzuki balenoda cvt, meganeda ise çift kavramalı edc kullandım. Edcnin derdi bitmedi cvt ise çok rahattı zaten rapidden iten de dsg olayı aslında beni.
Yeni dsglerde artık pek sorun kalmadı,bence test edin öyle alın.Rapid bence daha iyi bir seçim ama test edin bence iki aracıda.
Artık Jazz ın 2. elde bı esprisi ve üstünlüğü kalmadı. Yüksek fiyat istiyorlar ama satan yok. Bence Rapid daha f/p aracı. Bakış açısına göre değişir ama Skoda daha sportif ve motor, performans olarak daha mantıklı bir seçenek
Ailecek 4 kişi rahat edebileceğimiz, 5. Kişi binince de çok sıkışmayacağımız ferah hatchback, az yakan bir araç arayışındayız. Honda jazz elegance paket ile rapid spaceback style paket camtavan arasında kaldık.
Açıkcası cam tavan dışında diğer her yönden jazz daha üstün geliyor ancak bugün iki araca da binme fırsatı bulduk ve cam tavan çok ferah hissetirdi.
Araca uzun süre binmeyi düşünüyoruz ancak elbet satacağız, satarken bizi üzmeyecek, bindiğimiz süreçte de bakım masrafları ve arızaları bizi yormayacak olması önemli.
Zaten baktığımız araçlar en fazla 1 yaşında 10bin km civarında , o da baktığımız bayilerde sıfır bulamadığımızdan.
Siz bir seçim yapacak olsanız hangisini seçerdiniz?
Bir de rapid spacebacklerde torsiyon çubuğu mu var yoksa bağımsız süspansiyon mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >