Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1769
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Haberimiz olmadan açılan internet bankacılığı ve kredi çekme!
M
8 yıl (1531 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

iyi günler forumdaşlar, dayımın adına var olan Akbank hesabından internet bankacılığı açılıp 30 bin TL gibi bir kredi çekilmiş. Konudan pazar günü telefonuna gelen 1.taksidiniz şu kadar vs diye bir mesaj gelince haberimiz oldu. Konuyla alakalı ne yapılabilir? Adamın internetin İ'sinden haberi yoktur. Dün bankaya gitmiş bir kaç yere fax yollatmışlar ve hesaplarını bloke etmişler. Adam korkudan hattını bile kapattırdı. Bu insanlar nasıl bu kadar oranın buranın çocuğu oluyorlar anlayabilmiş değilim Konuyla alakalı nasıl bir yol izlenebilir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
8 yıl (15487 mesaj)
Yarbay

geçmiş olsun avukat tutun bu işler Avukatsiz olmaz isin işin içinde dolandırıcılık var ama kredi çekerken dayinizin telefonuna mesaj gelmesi gerekiyor dayiniz anlamamış mi





TCK 158_ 1 f - j



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl (1531 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam avukata verildi. Mesaj gelse geldiği gibi beni arar sorar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mogolo
E
8 yıl (390 mesaj)
Yüzbaşı

Öncelikle bankaya başvurulmalı olumsuz yanıt alınmasına müteakip hukuk yoluna başvurulmalı tüm bu süreçte yukarıda arkadaşında belirtmiş olduğu gibi avukattan yardım almanız önemli.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
8 yıl (1531 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bankaya başvurduk lakin ne olumlu ne de olumsuz hiç bir şey söylemediler. Sadece bankalar birliğine fakslamamız için bir form verdiler ve onu yolladık. Daha sonra da avukata vekalet verdik. Bakalım hayırlısı ile ne olacak.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
8 yıl (5660 mesaj)
Yarbay

Banka işlemleri inceleyecektir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl (1531 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dayım halen tuşlu telefon kullanıyor hocam internetin i'sinden anlamaz ama inşallah bir problem olmadan halledeceğiz. Ancak verilen sinir harbi de yanımıza kâr kalacak gibi...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sertosman
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.