Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
2035
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Illustrator CC 2018 Align Sorunu
L
9 yıl (125 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba

CC 2017 de bir defa align to artboard seçtiğimiz zaman hep o şekilde kalıyordu bilirsiniz.

CC 2018 de her hizalama yapmak istediğimde bunu tekrar tekrar seçmek zorunda kalıyorum acaba bunun bi çözümü var mı ?


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loustin -- 25 Ocak 2018; 11:54:1 >

H
9 yıl (1262 mesaj)
Çavuş

L
9 yıl (125 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

mesela bir nesneyi sayfaya ortalacağım resimde ki gibi "align to artboard" ı seçtikten sonra hizalamayı ya da ortalamayı yapıyoruz ya başka bir nesneyi yine hizalamak istediğim de tekrar "align to artboard" ı seçmek zorunda bırakıyor.

CC2017 de böyle değildi bunu bir defa yaptıktan sonra her açtığın dökümanda bu kayıtlı kalırdı "align to artboard" ı her seferinde seçmek zorunda kalmazdın.

umarım anlatabilmişimdir :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loustin -- 30 Ocak 2018; 15:42:16 >


Bu mesajda bahsedilenler: @HaydonunAbisi
H
9 yıl (1262 mesaj)
Çavuş

Ben buna hiç dikkat etmedim ama mantıken oraya buraya sürekli bir şeyler çiziyoruz her çizdiğimizi otomatik ortalaması zaten olmazdı. Böyle olması normal bence.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydonunAbisi -- 30 Ocak 2018; 18:26:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Loustin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.