Arkadaşlar selam . Yurt dışından bir telefon gelecek. Sorum şudur ; telefona IMEI artırabilir miyim. Pasaport olayı olmuyor . 2. Sorum; artıracağım IMEI daha önce elimde olan bir telefonun. servis tarafından perte çıkarıldı ve bana aynı telefonun yenisini verildi . BTK dan baktım IMEI sağlam. Pek etik değil ama mecbur kaldık .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yurt dışından bir telefon gelecek.
Sorum şudur ; telefona IMEI artırabilir miyim.
Pasaport olayı olmuyor .
2. Sorum; artıracağım IMEI daha önce elimde olan bir telefonun. servis tarafından perte çıkarıldı ve bana aynı telefonun yenisini verildi . BTK dan baktım IMEI sağlam.
Pek etik değil ama mecbur kaldık .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidar2000 -- 4 Ocak 2018; 22:11:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >