Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
275
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LENOVO IDEAPAD 510 NAHIMIC BENZERI
Z
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Nahimic benzeri sesin nereden geldiğini gösteren bir yazılım var mıdır bildiğiniz ? Sonic Radar falan var ama benim anakartım asus olmadığı için yükleyemiyorum. Nahimic i de yükleyemiyorum. Belki sizler biliyorsunuzdur. Ben araştırdım ama bi sonuç bulamadım.

Not: Bunu istememdeki amaç sağ kulağımın %100 oranda duymamasıdır. Sol kulağım duyuyor fakat sağ kulağım duymuyor. Dolayısıyla ses kasamıyorum.

Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim. Affola :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.