Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
860
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Anakart Garantisi
S
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar, Samsung Note 3 telefonumu aşırı ısınma sorunundan dolayı yaklaşık 4.5 ay önce teknik servise gönderdim. Ve telefonun anakartını değiştirdiler (ısınma sorunum düzelmedi ama en azından ankart değişti demiştim.)

Geçtiğimiz hafta şöyle bir sorunla karşılaştım; fotoğraf çekerken kameranın flashı açıksa telefon kapanıyor ve hiç bir işlem yapılmıyordu. Sadece bataryayı çıkarıp taktığım zaman normal haline dönüyordu. 1 hafta içinde 3 kere falan flash açıkken fotoğraf çekmeye çalıştım hep bu durum söz konusuydu. Bende flash kullanmamaya başladım fakat dün yanlışıkla flashla fotoğraf çektim yine aynı sorun oldu ama bu sefer telefon hiç açılmadı. Şarja takınca bile herhangi bir tepki vermiyor. Bende 2 tane farklı telefon servisine götürdüm 2 side anakart yanmış ve komple değişmesi lazım dediler. (Ortalama 350 TL)

4.5 ay önce anakartı Samsung yetkili servisi değiştirdi ama 4 ay öncede garantisi bitti. Teknik servisten herhangi bir şekilde hak iddia ederek faydalanma şansım var mıdır?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.