usb ye win10 format aracı koymaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Nette araştırdım, tool u sağ tık engellemeyi kaldırdım ve yönetici olarak çalıştırdım yine olmadı, Türkçe sayfalarda Google da bu kodu arattığımda bir sonuç bulamadım. Yeni bir hata gibi gözüküyor. Yardımcı olur musunuz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Medya Oluşturma Aracı genelde sorunlu bir araç, ISO dosyasını harici bir kaynaktan indirip kurulumu öyle yapmanızı öneririm. HeiDoc'un indirme aracını kullanabilirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.