Ya adamin genclik hayalidir alamamisdir zamaninda sonra parayi bulmusdur hayalini gerceklesdirmisdir,bize suan tirt vs geliyor ama o zamanlarda bu araclar insanlarin en buyuk hayaliymis saygi duymak lazim,sahsen bende 1990 model sl500 bulsam bu kondisyonda gider 350 400 bin tlyi basar alirim gibi gibi.
aslında mantıksız gibi gözükse de mantıklıdır, bunu alan iş adamı zaten binmek için almıyordur koleksiyoncu falandır, bundan bir 30-40 yıl sonra garajında 9 bin km de doğan bulunması güzel bir şey, bu araç belki bir 30-40 yıl sonra değerini 10a katlar.
Haber ile ilgili fikrlerinizi bekliyorum.Orijinal araç ama bu kadar para vermek bana saçma geldi.
http://www.milliyet.com.tr/15-bin-liralik-dogan-i-50-bin-ekonomi-2551011/
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.