Ben laptop almayı düşünüyorum uzun yıllar imkanlarım elvermesini bekledim. Şimdi zamanıdır dedim şimdi de yakında yeni işlemcili ürünler çıkacakmış. Ama ne zaman çıkacak beklemelimiyim daha çok var mı? Net bilgisi olan varmıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ya oyun performansı güzelde şu donmalar can sıkmaya başladı. Windows 10 ile alakalı bu donma pc ile alakalı değil. Keşke w7 için driver bulabilsemde w7 e geçsem
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >