İyi günler herkese. RX 550 aldım ve kart yeni nesil girişleri destekliyor ve ne yazıkki benim bilgisayarım VGA. Ben HDMI to VGA çevirici aldım(http://www.dark.com.tr/dark-display-port-analog-aktif-donusturucu.html bunun beyazı ve ses kablolusu) fakat şöyle bir sıkıntı yaşıyorum; Televizyonda HDMI girişi ile çevirici olmadan rahatça kullanabiliyorum masaüstü bilgisayarımı fakat çevirici ile CRT, VGA özellikli monitörümde kullandığımda eskiden görüntü gidip geliyordu fakat artık görüntü gittikten sonra frekans aralık dışı hatası alıyorum.(91k/122hz) bu sorunu nasıl çözebilirim? DVI to VGA kullansam bir fark olur mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.