Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1179
Tıklama
1
Öne Çıkarma
ACER G247HYU VE LG29UM68-P
T
9 yıl (134 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Yeni alacağım monitör için kararsız kaldım. Arasında kaldığım modeller:

Acer G247HYU

LG 29UM68-P

Ekran kartım RX 580. Bilgisayarı daha çok oyun oynamak, programlama ve modelleme çalışmalarım için kullanıyorum. Film, dizi çok nadir izlerim. Rekabetçi oyunlar oynamadığım için 144 Hz monitör tercih etmeyi düşünmüyorum. Acer'in 2K ekranı, LG'nin de ultrawide ekranı, freesync ve hz farkı aklımı çeliyor. İkisi arasından hangisini tercih etmem daha mantıklı olur? Ayrıca 1000 lira civarı (Amazon fiyatı da olur) bu daha iyi diyebileceğiniz bir monitör tavsiyeniz varsa o modellere de bakabilirim. Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
9 yıl (5543 mesaj)
Binbaşı

Modelleme yapıyorsan ultrawide almalısın bence.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.