Bu sene müdür yardımcılığı/yöneticilik sınavları Ek-1 listesi sonrasında mülakata bağlanarak iller bazında yapıldı. An itibarıyla herkes notunu biliyor. İddialar çok; yok torpildi, yok sendikaydı, yok listelerdi (noter tasdikli vs.), yok sorular dengesizdi/adaletsizdi hatta sorular verildi filan... Kendi adıma söyleyeyim; torpildi, soru verilmesiydi, kolay sorulardı gibi durumlarım olmadı. 11 gün dışarı çıkmadan ve her gün 11 saat çalıştıktan sonra 1500 sayfayı yutmuş şekilde sınava girdim. 60 ve üzeri not alanların kazanmış sayılarak 20 okul tercih edeceği sınavdan 75 puan aldım. Kendimi denemek istemiştim ama bana göre 7-8 puan fazla almalıydım. Yöneticilik hırsım filan da yok, sürecin zevkini çıkarıp tercih edicem ama evime yakınlık önem arz ettiğinden kazansam da göreve başlamayabilirim. Peki, forumdaşlarımdan kimler kaç puan aldı? Yaşadıklarınız ve paylaşmak istedikleriniz neler?
Not: Mülakat puanlarıyla ek-1 puanlarının ortalaması alındıktan sonra 20 okul tercihi için esas puanlar ortaya çıkacak ve ilan edilecektir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Eğitim ve sınavlar bölümünde MEB SINAVLARI ile alakalı bir alt bölüm bulamadım. Alt bölümler benim konuyu karşılamıyordu ama illa yanlış diyorsanız doğru yeri gösterin lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 29 Temmuz 2017; 18:53:1 >
hocam hemen sinirlenmeyin :) , burası konu dışı olduğu için eğitim bölümünde açılsa sizin açınızdan , hedef kitle açısından , istediğiniz cevapların gelmesi açısından olsun daha sağlıklı olurdu onu belirtmek istedim.
Yok sinirlenmedim, öyle takıntılarım yoktur zaten :) Dediğim gibi eğitim bölümündeki alt başlıklar konuyu tam karşılamıyor. Öğretmenlikle ilgili konular da görünce konu dışında buraya açayım dedim. Sınava bu forumdan kaç kişi girdi bilmiyoruz. Belki tek ben girmişimdir: )
Bizim idareciler 7-8 yılın altında olanlar boşuna başvurmasın demişlerdi. Çünkü görevli olduğunuz her yıl için ve başarılar için ek puan alıyorsunuz başvuru sırasında. Mesela benim 20 yılı geçti meslekte, 7-8 yıllık bir meslektaşımın maalesef şansı bana göre az oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 29 Temmuz 2017; 19:31:5 >
Not: Mülakat puanlarıyla ek-1 puanlarının ortalaması alındıktan sonra 20 okul tercihi için esas puanlar ortaya çıkacak ve ilan edilecektir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 29 Temmuz 2017; 18:35:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >