1. Emsisoft Anti-Malware, Bitdefender veritabanı ile kendi veritabanını kullanır ve her türlü adware yazılımını yakalar. Gerçek zamanlı koruması Kaspersky ve Bitdefender ile eşdeğerdir. ÖZET: Emsisoft Anti-Malware, Kaspersky, Bitdefender, Norton vb türü bir yazılımdır. Ya Bitdefender kullanacan ya Emsisoft. 2. Zemana AntiMalware portable versiyonunu arada bir bilgisayarı taratmak için kullanabilirsin. Portable olmayan versiyonunu kullanacam diyorsan ikisi arasındaki çakışmalara ve fazladan ram kullanımına kendini hazırlasan iyi olur.
Yani bu Anti-Malware tarzı programlar antivirüs işinide görüyor mu örneğin internette gezinmelerinde falan veya flash takınca otomatik tarama yapıp koruyor mu
Yani bu Anti-Malware tarzı programlar antivirüs işinide görüyor mu örneğin internette gezinmelerinde falan veya flash takınca otomatik tarama yapıp koruyor mu
İki tane gerçek zamanlı koruması olan güvenlik programı kullanırsan sistemde bazı anormallikler yaşayabilirsin. O yüzden Zemana Anti-Malware'nin gerçek zamanlı korumasını kurulumda kapat. Bitdefender Total Security bence yeterli bir güvenlik çözümü. Haftada bir Bitdefender ve Zemana ile tarasan yeterli bence.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.