Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2197
Tıklama
0
Öne Çıkarma
çift hatlı turtdışı telefona imei atmak
Z
8 yıl (995 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar...
yurtdışından çift hatlı telefon getirsem ve bu telefona eskiden kullandığım 0 yıllık hurda nokianın imei yi çaktırsam telefonun kullanımında bir sıkıntı olurmu. telefonlarda iki hat olduğundan 2 imei görünüyormuş. kullanacağım hattı hangi yuvaya takmam gerekiyor? böyle bir ayrım varmı?

Diğer sorum btk kullanımdan eski teknoloi imei yi yeni telefona takıldığını anlarmı. bu tür durumla karşılaşan oldu mu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
8 yıl (30 mesaj)
Onbaşı

Benim bildigim kadariyla bir sıkıntı cikmiyor etrafimda kullanan insanlar var ve hic bir sorunla karsilastiklarini dile getirmediler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl (2748 mesaj)
Çavuş

Hocam umarım hala buradasındır, ne yaptın çözdün mü olayı

Çift hatlı telefon alacağım imei atmak için 2 tanemi hurda telefon lazım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
6 yıl (1959 mesaj)
Binbaşı

Ben de merak ediyorum



Y
6 yıl (1252 mesaj)
Yüzbaşı

Hocam klon imeiler kapatılacak deniyordu.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Y
6 yıl (1 mesaj)
Er

Atılabiliyor mu var mı bilen?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.