3Ay 10 gün önce başladı (aslında uzattım bi 2 sene aynı paketi kullanıyordum) taahüt 2019'a kadar fakat ben bunu iptal etsem cezai ücret öder miyim ? Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sozlesmeni oku. Hatta burada paylas. Hesaplayalim. Isim soyisim abone no bunlari kapatirsin.
Bir de bazen telefonla verilen sozlesmelerde imza taklidi yapiyorlar. Bak bakalim sozlesmedeki imza senin mi?
Dostum dediğini yaptım. Ben de hakkımı aramak istiyorum. Telefonda TTnet müşterisi bana bir şeyler zırvaladı, fakat ben telefon üzerinden TTnet'e abone oldum. Ve kesinlikle bana sözleşme ile ilgili bir bilgi verilmedi. Ve ben de kesinlikle bana zırvalanan şey'e onay vermedim telefon üzerinden. Resimde görüldüğü gibi, abonenin, yani benim bir imzam bulunmamakta. Cayabilir miyim ? < Resime gitmek için tıklayın >
taahhüt demek söz vermek demek ben bu faturaların hepsini seve seve ödeyeceğim demek
Biliyorum taahhüt'üm var. Ama hattım kalitesiz, kopmalar yaşıyorum. Ve 3 aydır 16mb hızındaki paket ücretine karşılık 8mb alıyorum. Kopmalar hiç geçmiyor. İlçe ve il telekom çalışanları buranın alt-yapısının 8mb yukarı bağlantılarda problem yaşayacaklarımı söylüyorlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.