Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1423
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kitaplarımı satıyorum!
T
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar iyi günler, kitaplarımın arasından geçen seneden kalan bazı ygs/lys kitapları çıktı. Üniversite okumam nedeniyle ihtiyacım yok fakat kaliteli ve bir çoğunun %90 ı boş olduğu için çöpe atasım gelmedi.

Fem,körfez vs kapanınca gördüğüm kadarıyla piyasada adam akıllı kaliteli yayın kalmamış arkadaşlar yani nostalji olsun diye kırtasiyeyi gezdiğimde gözlemlediğim buydu. Fotoğrafta gördüğünüz set halinde olan kitaplar gerçekten çok kaliteli sorulara sahip bize onu özel olarak vermişlerdi yanılmıyorsam.

Yeşil olanın 1,2,3 ü de var yanılmıyorsam 2. kitaptan sonra lys geçiyor.Yalnızca 1. kitap hatrı sayılır derecede dolu, diğerleri kısmi olarak ama bir çoğunun %80-90 ı boş. Matematik ve geometri kitapları da %90 civarında boş çözüm cd'leri de yanında.

Hepsini 50 liraya çıkarayım diyorum arkadaşlar benim elime de 50 lira ulaşsın bir faydası dokunsun diye atmıyorum.

Eğer arasından seçmek istiyorsanız fiyatını ayarlayarak farklı kişilere gönderebilirim.

(Bazı konularınız kalktı biliyorum ama Fem'in körfezin kaliteli sorularını özleyenler ve seneye sınava girecek olanlar için faydalı olabilir.)

Not: Ayrıca elimde 20 ye yakın hiç çözülmemiş deneme buldum alan arkadaşlara bölüştürerek onları da yollarım.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDenier -- 11 Haziran 2017; 14:42:51 >

T
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

up up



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.