Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1352
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknet ankastre kablosunu bağlamak
9
9 yıl (1429 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar turknet İnternete baglattim ama ankastre den turknet çalışanının bıraktığı kabloyu benim daireye takmam gerekiyormuş çok basit bir işlemmiş. Ankastre türk telekom un nasıl açılıyor bilmiyorum. Açsam belki gördüm anlayacağım. İlla elektrikçi mi çağırmam lazım? Kimse gelmiyor gelse de para alir. Arıza kaydı açtırdı turknet in gelmesi pazartesi ye kalır. Bu işlemi bilen var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
9 yıl (16669 mesaj)
Yarbay

Türknet yada baska bie İSS gelip evine kabloyu çekmez istediğin kadar ariza kaydi birak.

Ankastreye kadar hatti getirir sonrasina hiçbirisi karismaz.

Elektrikci cagiracaksin mecbur burdan bizim anlatmamizla yapamazsin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
9 yıl (3361 mesaj)
Yarbay

Elektrikçi çağır.
Yapacağın bir hata diğer aboneleri de etkileyecektir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.