Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1010
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS P7P55D-E PRO GSkill Ripjaws 4GB ile Memory Management Hatası
C
9 yıl (173 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Önceden Corsair XMS3 (2x2GB) RAM takılıydı. Arttırmak istedim ve aynısından bulamadığım için tek modül GSKILL 4GB Ripjaws'dan iki adet aldım. Tüm özellikleri aynı 1600 MHz CL9 fakat bazen mavi ekran memory management hatası alıyorum. Memtest86+ ile tarattım 2 adet kırmızı Error verdi. RAM'lerden birini çıkarttığım zaman ya da hepsini yan yana taktığım zaman bir sorun olmuyor. Corsair RAM'ler mavi slotlarda takılı. Merak ettiğim RAM'leri aynı renkteki slotlara takmasam dual çalışmaz herhalde ama performans kaybı olur mu ya da bu şekilde kullanımı yanlış mı olur ?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.