Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
618
Tıklama
0
Öne Çıkarma
El terminalinde Windows CE mi Mobile 6 mı?
N
9 yıl (338 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

El terminalleri üzerinde çalışan işletim sistemleri arasında barkod okuma, fotoğraf çekme, gpsten koordinat alma ve verileri sim hat üzerinden sunucuya gönderme işi için en uygun işletim sistemi CE 7 midir Windows Mobile 6 ya da 6.5 mudur? İstenilen özelliklere sahip bir yazılım geliştirme için hangisini önerirsiniz?

ve CE 7 ve Windows Mobile 6.5 arasında ne gibi farklar vardır?

Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
9 yıl (338 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konu günceldir. Fikrinize çok ihtiyacım var arkadaşlar.



S
9 yıl (1606 mesaj)
Binbaşı

Doğrudan android cihazlara bakın derim. Altyapı olarak daha yeni teknolojili ve daha yüksek bellek kullanabiliyorlar.
Özellikle 6.5 bellek anlamında sıkıntılı, büyük boyutlu uygulamalar çalışırken, browser üzerinde bile, problemler yaşanabiliyor.



N
9 yıl (338 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim. Android konusunda pek fazla tecrübem yok maalesef. Zorlanacağım. O nedenle windows ce ya da 6.5 düşünmüştüm. Sonradan windows 8 ya da 10 lu bir tablette bu iş yapılamaz mı diye düşündüm. Sizce endüstriyel bir tablet bulabilir miyim windows 8 ya da 10, barkod okuyuculu, rfid okuyuculu, gpsli, kameralı? Ve sizce daha iyi olur mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.