Öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 2 aydır xbox ailesinin bir ferdiyim. Geçenlerde Mirrors Edge i geri uyumlu halde yükledim. Benden xbox profilimi istedi. Eski konsolum banlı olduğundan mevcut bir 360 hesabım yoktu. Es geçerek devam ettim. Oyuny oynadım. Konsolu yeniden başlattığımda kayıtım gitmişti. Şimdi 360 profilim olmadığından geri uyumluluktan yararlanamayacak mıyım. Yoksa ben bir yanlışlık mı yaptım. Mantıken buluta kaydetmesi gerekmez mi. Bu iş kafamı kurcalıyor. Umarım yardımcı olursunuz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >