Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
6147
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Zenfone 2 kapandı açılmıyor Arada titriyor
G
9 yıl (174 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Cihazın şarjı az iken şarj kablosunu taktım. Tepki vermeyince yeniden başlatıp denemeyi düşündüm. Yeniden başlat seçeneğini seçtim ve beklemeye başladım. Alet kapandı ama tekrar açılmadı. Sadece ara sıra (şarj bitince olan 2 kısa) titreme yapıyor. Şarja takıyorum yine tepki yok. Zaten bundan birkaç gün önce de ekranda bazı noktalarda dokunmatik algılamama olmuştu. Bunun yanında yazılımsal olarak yorduğum ancak şimdi de yazılımsal olduğundan şüphe duyduğum birşey daha oldu. Vesselam alet morto oldu ve yarın sabah telefonumun açık olması gerekiyor. Sanırım anakartı, şarj soketi falan kompile gitti. Ama yine de insan herşey onu göstersede inanmak istemiyor bazen. Dostlar bu aleti kurtarmanın bir yolu var mı ? Lütfen olsun çünkü.
Ayrıyeten alet son 3 ayda (aynı şikayetten (sim kart))2 kez servise gitti (Büyük ihtimalle bununla beraber 3 olacak). Servisten ürün iadesi almalarını istesem ne derler acaba?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
9 yıl (174 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Kendi sorumu kendim yanıtlayayım madem ki

Cihazı servise verdim. Birkaç gün içinde tamir oldu. Sorun bataryadaymış. Değiştirdiler sorun çözüldü. Burdan zenfone 2 alacak arkadaşlara sesleniyorum ALMAYIN. Başınıza bela almış olursunuz. Gidin gm5+ alın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl (7919 mesaj)
Binbaşı

Aynısı şuan başıma geldi ve yurt dışındayım hocam. Allah belasını versin bu telefonun.



G
9 yıl (174 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Güncellemeyi unutmuşum sözkonusu arızanın tekrarında iade aldılar. Şu an gm5+ aldım onu kullanıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.