Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1191
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DÜŞÜK KM İKİNCİ EL ARAÇ
M
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Düşük km de örneğin 15-30 bin km de ancak 7 8 yaşında, çoğu zaman yatmış bir araç bakımları yapılmışsa sorun ve masraf çıkarma potansiyeli taşırmı, mesala böyle bir aracın bitmemiş olsa bile yaştan dolayı balatalar,Triger kayışı gibi parçaların değişmesi gerekirmi, çok fazla esnemeyen burkulmayan bu araçta yaştan dolayı metal yorgunluğu olurmu ve bu araç ile örneğin 60 70 bin km deki emsalleri arasında ikinci elde ne kadar fazla vermek makul olur.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
8 yıl
Yüzbaşı

Benim de merak ettiğim bir konu. Ama tabi araç bilinmiyorsa yatmış diye nitelendirilemez. Arkadaşımın eşinin aracı 2009 model 23.000km de. Düzenli olarak haftaiçi hergün kullanılıyor. 2.5-3 km mesafe evi okulu arası.



M
8 yıl
Yarbay

ne dediğini anlamadımda toyota ve hunday bak mekanik bakımlarından kasasından falan sıkıntı çekmessin



K
8 yıl
Binbaşı

Hocam yaşı itibari ile kullanılmasa dahi aracın parçaları eskir. En basit örneğinden araba lastikleri hiç kullanılmasa hatta rafta dursa bile süresi var onların özelliğini bir süre sonra kaybetmeye başlıyor. Tabiki kmsinin düşük olması iyi birşey. Aracına göre de değişir düşük kmlisine fazladan vereceğin para. Örneğin 40 bin tl lik araca kmsi düşük diye 10 bin tl fazla verilmez ama 200 bin tl lik araca kmsi düşük diye 10 bin tl fazladan verilebilir. Ortalama c sınıfı olduğunu varsayarsak yüksek kmlisi 60 bin tl ise düşük kmlisine 2-3 bin tl fazladan verilebilir görüşündeyim.



M
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Araç captiva, 2011 model 12 bin km de, 74 bin i TL isteniyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesserdar -- 5 Ocak 2017; 0:36:0 >

A
8 yıl
Binbaşı

Benim şuan satılık a3 üm var 2005 model 66.000km de. Muhafaza ettiğiniz şartlart çok önemli benimki kapalı garajda haftasonları gezmek için kullanıldı kar vs vs görmedi yağmur bile sayılı hatta şukadar söyliyim ben silecek suyuna yıllarca açıp doldurmadım. Orginal sileceklerim hala üzerinde 12 yıldır duruyor ve çoğu arabadan güzel siliyor camlarımı. Biraz uzattım sanırsam muhafaza şartı iyi ise belirli aralıklarla çalışıyor ise hiç bişi olmaz.

Çok temiz (66.000km)Audi A3 kapalı garaj arabası

İlan No: 363293910

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-cok-cok-temiz-audi-a3-363293910/detay



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.