Garanti bonus kullanıyorum limiti 1.600. Bu limit bazen yetmiyo 1 yıla yakındır kullanıyorum herzamnda kredi kartındanda harcama yapmıyorum sms le limit arttır dedim 2.200 istedim onaylanmadı neden ve neye göre üst limit belirleniyor acaba ? iyi günler
Normalde ilk yıl gelirin 2katı ilk yıldan sonra gelirin 4katına kadar limit alabilirsin yasal olarak ama bankalar istemezlerse vermeyebilirler.En mantıklısı kartının borcunu ödeyip kapattır.Akbank yada odeabank tan kart başvurusu yap bu iki banka limit konusunda daha bonkör davranıyor.Ayrıca zaten garanti sorunlu banka kart ücreti iadesinde felan sorun çıkartıyorlar.
Yorumlar için tşkler arkadaşlar ayrıca gelir belgesi sgk bilgisi falan garantide sökmüyo vallahi ya. Gencim ve 2 yıla yaklaşan sigortam ardından sürekli kredi kartı kullanıp bunuda hiç geciktirmeden ödeyen birisiyim ama garanti için kötü müsteriyim. Eminim kredi borcunu geciktirsem faize falan düsse eminim limiti ozaman arttırır!.
En iyisi garantiden kurtulmak diğee bankaları araştırıyorum teşekürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >