Selamlar arkadaslar amazon kindle pw3 almak icin niyetlendim ve kindleturkiyeden alacagim alirsam.Sonra dnrda koboyu gördüm.kobo glo hd olsaydi durum daha farkli olurdu ama 500 tl altina sadece kobo aura edition 2 yi gördüm.Kindle ile sadece kitap okuyacagim ve tum kitaplari epubdan convert yapip gonderecegim.Hangisini almaliyim?Ve hangisi daha dayanıklıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Paperwhite 3 ile Glo Hd karşılaştırmaları çok fazla internette var bende Paperwhite 3 almayı planlarken Glo Hd almaya karar verdim ve satışı olmadığından forumdan 2.el olarak edindim gayet güzel bir cihaz. Geçenlerde Mall of İstanbul D&R'da Glo hd gördüm 429 lira etiketiyle belki sadece o teşhir ürünü kalmıştır bilmiyorum ama Glo hd alabiliyorsan tavsiye ederim. Aura çözünürlük ve piksel yoğunluğu olarak iki cihazdanda düşük bu düşük çözünürlük ne kadar etkiler kullanmadığım için orasını bilmiyorum ama Paperwhite ile Aura arasında seçim yapsam Paperwhite 3 alırdım.
Paperwhite 3 kullanıyorum. Hassas bir cihaz. Geçen yere düşürdüm. Bir kaç saat sonra dondu. Hard reset atmak zorunda kaldım. Ama çok memnunum. Dr de kobo baktım ama çok itici geldi gözüme. Gönül isterki paramız olsun kindle oasis alalım ama alamıyoz ki :D
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >