Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1172
Tıklama
0
Öne Çıkarma
9000 btu klima tavsiyesi
D
9 yıl (107 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar, 6 yaş çocuklarımın odasını ısıtmak için 9000 btu klima arıyorum. 12 m2 2.5 metre tavan yüksekliği oldukça ılıman bir tatil yöresindeyim. Bütçem 2000-3000 tl arası. Gördüğüm daıkın n serisi var bu fiyatlarda. Önerilerinizi rica ederim arkadaşlar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirkpitt -- 22 Kasım 2016; 20:11:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl (5016 mesaj)
Yarbay

Bende cocuk odasini pc odasi yaptigimdan sizinkinle ayni m2 odayi isitmak ve sogutmak amacli klima ariyorum Baymak elegant plus 9000 öneriyorlar fiyatida uygun sessizde diyorlar ama kararsizim daha iyi oneriler varsa konuyu takipteyim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl (107 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

benim evimde 9000 lik bir Baymak var fakat 2 kere arızadan servise gitti hiç beğenmedim Baymak'ı. salonumda 8 yıllık 24.000 btu invertersiz toshiba daisekai var demeraj akımından dolayı tasarruflu değil tabi ama taş gibi hiç sıkıntı çıkarmadı. fakat 9000 btu toshiba lar pahalı. Samsung a baktım malzeme kalite düşük. Bir de o odaya elimdeki nobo 2000 watt konvektörü koyasım gelmedi. şöyle cop değeri 4 civarı bir makine olsa 2000-3000 tl arası hemen alacağım. Daikin 9000 reklamlı fiyatı 2000 in az biraz üstü ama fiyatı niye böyle reklamlı ürünlere her zaman şüpheyle bakmışımdır. inşallah "Ado" bize yardımcı olur :)



D
9 yıl (107 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

2290 tl ye lg sirius deluxe aldım 4.6 cop değeri ve anlık tüketim değerini kumanda üzerinden görmek hoşuma gitti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
9 yıl (1966 mesaj)
Binbaşı

Daylux 12000 btu 1530 liraya aldim 2 hafta oldu 33m2 odayi cok rahat isitiyor kucuk gelir denildigi halde memnun kaldim onumuzdeki haftada daylux9000 modelini alacagim 1350tl 14m2 odaya kurduracagim. Tavsiye ederim daikin urunu ve servisi kapsaminda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl (107 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

eski evimde daylux var. çok memnundum. artık LG yi aldım teşekkürler, bu konuda yaptığım tek hata LG çok tasarruflu ama evaporatör ve kondenser serpantin boruları bakır yerine alüminyum muş. inşallah sorun çıkarmaz.



Ş
9 yıl (138 mesaj)
Çavuş

Hocam bende çok araştırdım lg sirius smart inverter modelini ama sonra gördüm ki aynı modelde arceliginde cihazı var hatta lg nin mega inverteri altus inverterla aynı satan arkadaşta aynısını söyledi altusun arceligin lg nin dış üniteleri bile aynı o kadar bütçen varsa sana mitsubishi heavy vereyim dedi
Uzun araştırmalarım sonucu bugün mitsubishi elc msz sf 25 modelini 3100 tl ye nakit aldım 9000 lik cihaz düşünen arkadaslara tavsiye ederim fiyatı normalde 4085 ten düşmüş
Yine mitsubishi elc kirigamine zen 9 luk fiyatı da 4575 ten 3430 a düşmüş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.