Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1380
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Canon 60D
D
9 yıl (9920 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. İş yerinde ürün çekimlerinde kullanmak için fotoğraf makinesine ihtiyacımız var. Katalog ve broşürlerde kullanacağız genel olarak.
Kendi çapımda ufak bi araştırma yaptım sitedeki ürün gözüme çarptı. 3000 TL maksimum bütçemiz var.
3000 TL civarında ekte ki makine bize faydalı olur mu veya sizin önerebileceğiniz başka modeller var mıdır.
Büyük ihtimalle gece çekimi yapmayız. Uzak çekimlerde yapmayız büyük ihtimalle ama varsa eğer lens öneriniz onada talibim.

Şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



I
9 yıl (3677 mesaj)
Yarbay

60D yerine Canon 100d gibi daha compact daha rahat taşınılabilir bir makine alıp kapalı ortamda ürün çekimi yapacaksanız özellikle ışık ve güzel bir flaş ve kaliteli bir lens almanızı tavsiye ederim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.